UPB Campus newsletter diana_scurtu@yahoo.com iunie 15, 2022
Top Bar

Bună ziua,

 


Va contactez din partea echipei UPB Campus, întrucât am discutat în cadrul primelor etape ale programului Innovation Labs și am primit un feedback pozitiv din partea dvs.

 


Ne pare rău pentru revenirea târzie, însă în această perioada am încercat să ne maximizam resursele și astfel am reușit să venim cu următoarele upgrade-uri ale echipei:

Round Border
 
 
  • Principalul nostru scop este să ne mărim numărul de utilizatori și să ne extindem în alte universități, astfel am încheiat un parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București. 
     

    Mai mult de atât, în momentul de față suntem în discuții și cu cei de la Universitatea din București, dorind să încheiem un parteneriat și cu aceștia.

Round Border
 
 
  • Ne-am consolidat echipa alături de cei de la StudentHub, participanți în cadrul Innovation Labs anul trecut.

 

  • Astfel a rezultat o echipa numeroasă, alături de care dorim să dezvoltăm aplicații similare și pentru celelalte campusuri universitare, pornind de la aplicațiile existente: UPB campus și ACS mobile.
 
Round Border
 
 
 
  • Suntem live pe social media 🎉

 

  • Ne-am creat un site de prezentare al aplicației,  precum și pagini de Instagram, Facebook și TikTok unde ne puteți urmări activitatea.
Round Border
 

Ne-am dori să stabilim o întâlnire pentru a putea discuta mai multe detalii despre o posibilă colaborare.

 

 

Echipa UPB Campus